fbpixel
website_banner_landingspagina[165099]

Acties

MEAT IS ALL YOU NEED

Beste klant,

Bedankt voor uw bestelling. Nu het corona virus een wereldwijde zorg is geworden, willen wij onze klanten op de hoogte brengen van onze voedselveiligheid en hygiëne procedures. We werken actief samen met ons personeel en bezorgpartners om de voedselveiligheid en gezondheidsvoorzorgsmaatregelen te garanderen.

Het Johnny’s Burger Company team zet zich volledig in om de veiligheid van consumenten, bezorgpartners en werknemers te waarborgen. In al onze winkels is iedereen op de hoogte van de extra hygiëne maatregelen. Voordat het personeel de bestelling klaar maakt worden de handen gewassen en gedesinfecteerd. Volgens medisch onderzoek overleven de virussen de hoge temperatuur op de bakplaat/grill niet, de bestelling wordt vervolgens ingepakt en door de bezorger gebracht.

Om het contact aan de deur zo min mogelijk te houden, vragen wij onze klanten om via (online) Ideal of pin te betalen. Mocht u liever totaal geen contact aan de deur willen hebben, dan kunt u dat bij ‘opmerkingen’ invullen, dan zal de bestelling voor de deur worden geplaatst.

THE BEST BURGERS IN TOWN

Extra toppings

DOUBLE IT
PULLED BEEF
GEBAKKEN EI
CHEDDAR
GORGONZOLA
RODE UIEN
CRISPY ONION RINGS
GEBAKKEN CHAMPIGNONS
BACON (KALKOEN)
GEBAKKEN UIEN
JALAPEÑO RELISH
JALAPEÑOS
NACHOS
AUGURK
MOSTERD
TABASCO
GEDROOGDE UITJES

BURGER BARGAINS

ALLE
BURGERS
€ 4,95

Alleen op ma/di bij afhalen. Geldt voor alle 125gr burgers
*Acties zijn niet te combineren.

1570210530